Dagens Lunch v.16
Måndag- fredag
11:30-14:00
Se hemsida för helgmeny
Måndag
Ost och skinkfylld färsbiff med bakad
blomkål, ört- och vitlöksyoghurt och rostad
potatis
Tisdag
Pankopanerad kolja med tartarsås, grillad
citron och pommes frites
Onsdag
Knärred kyckling med kokosgrädde, chili,
koriander, citrongräs, cashewnötter och
salladslök
Torsdag
Vår påskklassiker!
Gammeldags matjessill med brynt smör,
ägg, variation på lök, rökt potatis och syrad
grädde
Fredag-Måndag
Påskmeny
Veckans Gröda
Bakad blomkål med ört- och vitlöksyoghurt,
svensk quinoa, valnöt, äpple och grönkål
139 kr
Inklusive stor salladsbuffé, hembakt
surdegsbröd, kaffe och sött
A la carte
11:30-14:00
Varmrökt lax
Varmrökt lax med romansallad, syltad lök,
rostad vitlökscremé, rostade frön och krasse
Köttbullar
Köttbullar på tupp från tockafarmen med potatispuré,
rårörda lingon och gräddsås
169 kr
Högrevsburgare
Nymald högrev och bringa med durumbröd, bacon, cheddar,
pommes, lökringar, jalapeno och chilidressing
179 kr
Räksmörgås
Handskalade räkor på rågbröd med kokt ägg,
syltad rödlök, majonnäs och dill
159 kr
Sillsmörgås
Stekt inlagd sill på rågbröd med kokt ägg, syltad rödlök,
majonnäs, citron och dill
85kr