Dagens Lunch v.4
11:30-14:00
Måndag
Klassiska wallenbergare med potatispuré, rårörda lingon,
gröna ärtor och brynt smör
Tisdag
Sesambakad laxöring med soja, gräslök, rostad broccoli
och syltad kålrabbi
Onsdag
Lårfilé av Knäredkyckling med vitlöksmarinerad champinjon,
jordärtskocka, shiitake och svampemulsion
Torsdag
Kålpudding med savoykål, gräddås,
svartvinbärsgelé och potatispuré
Fredag
Kripsig schnitzel med grillad citron, kryddsmör,
rödvinssky och pommes frites samt Fredagsdessert
Veckans Gröda
Stekt gnocci med parmesan, salvia, brynt smör och vitlöksmarinerad champinjon
139 kr
Inklusive stor salladsbuffé, hembakt surdegsbröd, kaffe och sött
A la carte
11:30-14:00
Köttbullar
Köttbullar på tupp från tockafarmen med potatispuré,
rårörda lingon och gräddsås
169 kr
Högrevsburgare
Nymald högrev och bringa med durumbröd, bacon, cheddar,
pommes, lökringar, jalapeno och chilidressing
179 kr
Räksmörgås
Handskalade räkor på rågbröd med kokt ägg,
syltad rödlök, majonnäs och dill
159 kr
Sillsmörgås
Stekt inlagd sill på rågbröd med kokt ägg, syltad rödlök,
majonnäs, citron och dill
85kr