V.17
Måndag
Isterband på vildsvin med bakad rödbeta, brynt smörcremé,
potatispuré och saltrostade hasselnötter
Tisdag
Långa med rostade sesamfrön, broccoli, vinegrette på soja och brynt smör
samt citronsyrad silverlök och dill
Onsdag
Kalvfärsbiffar med gräddbrynt smålandssvamp,
spenat, stekt lök och rårörda lingon
Torsdag
Ört och citronfylld fläsksida med med parmesan,
gremolata och spetskål
Fredag
Oxstek med balsamicosky, rostad tomat,
potatisgratäng och sotad morot
Veckans Gröda
Rostad potatis med pesto, soltorkad tomat, linser,
saltrostade hasselnötter och Wrångebäck
129kr
Lördag och söndag
Helgbuffé fylld med massa härliga godsaker som smörrebröd, paj,
kycklingvingar, soppa, sötsaker, våffla och
glass med mera
255kr