Dagens Lunch v.19
Måndag- fredag
11:30-14:00
Se hemsida för helgmeny
Måndag
Färsbiffar med bakad tomat, spenat,
rostad potatis och fetaost
Tisdag
Soppa på blomkål och blåmussla med ramslök,
handskalade räkor och vitlöksbröd
Onsdag
Mörbakad högrev med krämig majs, syltad grön chili,
majstortilla, koriander och syrad grädde
Torsdag
Timjan och parmesangratinerad
kyckling med mangold och broccoli
Fredag
Anklår med savoykål, äpple, apelsin,
bakad lök och vinägersky
Inklusive Fredagsdessert
Veckans Gröda
Stuvad blomkål med gotlandslins, krispig bovete och ramslök
139 kr
Inklusive stor salladsbuffé, hembakt surdegsbröd, kaffe och sött
A la carte
11:30-14:00
Gravad lax
Fänkålsgravad lax med syrad fänkål och dillstuvad potatis
189 kr
Caesarsallad
På Knäred kyckling, romansallad,
caesardressing, parmesan och surdegskrutonger
169 kr
Högrevsburgare
Nymald högrev och bringa med durumbröd, bacon,
cheddar, saltgurka och dirty fries
179 kr
Räksmörgås
Handskalade räkor på rågbröd med kokt ägg,
syltad rödlök, majonnäs och dill
159 kr
Sillsmörgås
Stekt inlagd sill på rågbröd med kokt ägg, syltad rödlök,
majonnäs, citron och dill
85kr